Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

High-end Philips 65PUS9809 4K Ultra HD tv te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 september 2014, 14:41 CategorieLcd en led tv's

Eerder deze maand kondigde Philips tijdens IFA 2014 een aantal nieuwe 4K Ultra HD tv’s aan maar het topmodel voor dit jaar werd een aantal weken daarvoor al aangekondigd. De nieuwe en high-end Philips 65PUS9809 4K Ultra HD tv ligt vanaf nu in de Nederlandse winkels voor een premium prijs van 4.999 euro.

De Philips 65PUS9809 is met zijn formaat van 65-inch zeker geen kleine tv maar ook op het gebied van specificaties hebben we te maken met een grote jongen. Dit model is voorzien van de nieuwste technieken en features, waaronder toegang tot het Android-platform. Philips heeft Android geïntegreerd in het NetCast-platform waardoor je toegang krijgt tot het grote aanbod van apps in de Google Play Store. Lees meer over Philips tv’s met Android.

Philips-65PUS9809-2

Verder is de Philips 65PUS9809 uitgerust met een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels, direct led-achtergrondverlichting met 144 led-zones en Micro Dimming Premium, de Perfect Pixel Ultra HD-engine, een 1.200Hz-techniek voor vloeiende beelden, actieve 3D-weergave met 3D-brillen, Ambilight aan vier zijden, vier HDMI-poorten en een afstandsbediening met QWERTY-keyboard. Een overzicht van alle specificaties en features vind je in het Philips 65PUS9809 artikel. Let wel; dit model beschikt standaard niet over HEVC-ondersteuning en kan dus geen 4K Netflix-materiaal weergeven. Hiervoor wordt over enkele maanden de UHD 880 mediaspeler gelanceerd, welke gratis is voor kopers van deze tv.

Lees meer over de nieuwste technieken van de Philips 4K Ultra HD tv’s.  • Delen:

Reacties

  1. Audiofreak1
    13 januari, 2015 om 21:31

    En daar zit je dan met je 4K toestel dat alleen maar HD content kan laten zien.
    Philips moet zich schamen door deze rommel te verkopen.
    In onze winkel is het winkelmodel al in reparatie, zoals de meeste Philips TP Vison toestellen ook hier weer vastlopers, etc.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.