Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose lanceert Solo 15 TV sound system en Cinemate 15 speaker system

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2014, 11:47 CategorieHome cinema sets

Naast een nieuwe compacte Bluetooth-speaker introduceert Bose ook twee nieuwe audiosystemen voor de home cinema-opstelling. De fabrikant komt met de Bose Solo 15, een soundbase voor onder je tv, en de Bose CinemeMate 15, een zeer compacte soundbar. Het CineMate 15 system en het Bose Solo 15 systeem maken gebruik van de door Bose ontwikkelde TrueSpace-technologie voor kamerbreed geluid.

Bose Solo 15 TV sound system

Het Solo 15 TV sound system is een zogenaamde soundbase, een speaker waarop een tv geplaatst kan worden. Volgens Bose is dit één van de betere speakers in het assortiment en moet de audioweergave van je tv ermee drastisch verbeterd worden. Het systeem past onder de meeste televisies met een schermgrootte tot 50-inch (127 cm), en systeem is 62,8 cm breed, 35,6 cm diep en 7,6 cm hoog. Door de vijf drivers met zeer goede middenkanaalprestaties zijn dialogen beter verstaanbaar, terwijl digitale signaalverwerking ervoor zorgt dat het geluid op elk luisterniveau wordt geoptimaliseerd. Er is één aansluiting nodig tussen de luidspreker en de tv en net als bij het CineMate 15 system is er een regelknop in het systeem verwerkt en wordt er een universele afstandsbediening bij geleverd waarmee je het systeem en alle aangesloten apparaten bedient.

Bose Solo 15 TV sound system-2

Bose CineMate 15 home cinema speaker system

Het CineMate 15 home cinema system is volgens Bose het eenvoudigste home-cinema systeem in het assortiment. Het systeem combineert een compacte soundbar met een Acoustimass-module.  De Bose CineMate 15-soundbar is 30,5 cm breed, 7 cm diep en 8,5 cm hoog en is bijna onopvallend voor de televisie te plaatsen. Je sluit het systeem met één kabel aan op de hd tv. De soundbar beschikt over vier door Bose ontwikkelde drivers in een nieuwe configuratie, weggewerkt achter een metalen grill. De Acoustimass-module beschikt over een regelknop waarmee het basniveau naar wens kan worden aangepast. Samen leveren de componenten volgens de fabrikant volwaardige audioprestaties. Je bedient het systeem met een nieuwe, universele afstandsbediening die ook geschikt is voor de bediening van andere apparaten in je home cinema systeem.

Bose CineMate 15 home cinema speaker system

Prijs en beschikbaarheid

Het Bose CineMate 15 systeem en het Bose Solo 15 systeem zijn vanaf 15 september 2014 te koop in Nederland voor een prijs van respectievelijk 649 euro en 449 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.