Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen lanceert witte BeoLab 20 speakers

Geschreven door
Geplaatst op15 september 2014, 13:33 CategorieLuidsprekers

De BeoLab 20 draadloze luidsprekers van Bang & Olufsen zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in een witte variant, naast de al verkrijgbare zwarte versie, zo laat de fabrikant vandaag weten.

De in mei van dit jaar geïntroduceerde BeoLab 20 luidsprekers zijn compact en minimalistisch maar de muzikale mogelijkheden zijn volgens de fabrikant groots. De speakers zijn uitgerust met het Immaculate Wireless Sound-concept waarmee je volgens de fabrikant van muziek genieten zoals de componist dat ooit zelf heeft bedoeld. Het concept is gebaseerd op de multi-kanaals digitale audio streaming van WiSA.

BeoLab-20-wit

De Acoustic Lens-tweeter verspreidt de hoge frequenties gelijkmatig, in een boog van 180 graden door de ruimte. Dus ongeacht de positionering van de luidsprekers klinkt het geluid hetzelfde.

De luidsprekers zijn puur geluid, geen draden. Ze zijn draadloos aan te sluiten op de onlangs geïntroduceerde BeoVision Avant 85, of de meer compactere 55-inch versie. Een set BeoLab 20-speakers is nu verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen-winkels voor 8.999 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.