Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen introduceert de BeoVision Avant 85

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2014, 16:04 CategorieNieuws

Bang & Olufsen komt met een gigantische 85 inch-versie van de BeoVision Avant. De televisie wordt uitgerust met een Ultra High-Definition-scherm. Ook wordt er een multifunctionele afstandsbediening bij de tv geleverd.

BeoVision Avant 85

Bang & Olufsen kondigt een gigantische 85 inch-versie van de BeoVision Avant aan. Met deze televisie wil de producent de bioscoopervaring naar je huiskamer brengen – als we alleen al naar de grootte van het scherm kijken, lijken ze aardig in de buurt te komen. De nieuwe televisie is uitgerust met Ultra High-Definition-scherm met de nieuwe 4K-resolutie. De Avant 85 kan op de gemotoriseerde stand staan of met een muurbeugel aan de muur bevestigd worden; dus het maakt niet uit of je nou een kast heb staan die groot genoeg is of niet.

De BeoVision Avant in 85 in-formaat is voorzien van de direct-type LED-technologie met een verlicht achterpaneel. Dit zorgt doorgaans voor een nog fijner beeld. Dankzij de acht geïntegreerde driver-units en een surround sound-module is de Avant 85 ook goed voorzien qua geluid. De geïntegreerde 3-kanaals luidspreker met afzonderlijke weergave van het center- en stereokanaal zorgt voor een duidelijk geluid als het op stemmen aan komt. Verder kan de televisie worden uitgebreid met een complete 7.1 surroundset – met of zonder draad.

Met de meegeleverde, multifunctionele afstandsbediening, De BeoMote One, kunnen allerlei niet-Bang & Olufsen-apparaten, zoals gameconsoles, hard-diskrecorders of Apple TV, worden bediend.

Prijs en beschikbaarheid

De BeoVision Avant 85 is vanaf 11 september 2014 verkrijgbaar en wordt exclusief bij Bang & Olufsen-winkels verkocht. De adviesprijs voor de BeoVision Avant 85 inclusief de BeoRemote One bedraagt 19.995 euro. Plaatsingsopties voor plaatsing aan de muur of op de vloer. Prijzen vanaf 1.295 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.