Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha lanceert BD-S477 Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2014, 11:06 CategorieBlu-ray

Na de introductie van de BD-A1040 Blu-ray speler in juli brengt Yamaha deze week nog een nieuw model op de markt. De nieuwe BD-S477 Blu-ray speler is een middenklasse model met onder meer ingebouwd WiFi, ondersteuning voor high-res audioformaten en Miracast.

Yamaha BD-S477

De Yamaha BD-S477 is een Blu-ray speler die het vooral van de beeld- en audiokwaliteit moet hebben. Qua features en mogelijkheden kun je namelijk voor minder geld al meer krijgen. Zo ontbreekt bijvoorbeeld ondersteuning voor de weergave van 3D-materiaal en ook is er geen smart tv-platform aanwezig.

Toch kun je voldoende kanten op met dit model want met de ingebouwde WiFi-module, DLNA-ondersteuning en Miracast kun je al je content eenvoudig op tv weergeven. Ook is er toegang tot Picasa voor het weergeven van je foto-albums. Wanneer je media fysiek wilt koppelen kan dit middels de usb-poort.

Yamaha-BD-S477-2

De BD-S477 biedt ondersteuning voor alle high-res audioformaten, waaronder DTS-HD Master Audio, kan nagenoeg alle schijfjes afspelen en kan bediend worden met de Yamaha AV Controller App voor smartphones en tablets. Ook is er ondersteuning voor high-res audio in de vorm van 192 kHz/24-bit FLAC en ALAC bestanden.

Prijs en beschikbaarheid

De Yamaha BD-S477 moet vanaf eind augustus in de winkels liggen voor een adviesprijs van 229,95 dollar. De Nederlandse adviesprijs is op dit moment nog niet bekend.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.