Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung brengt nieuwe apps naar smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2014, 12:12 CategorieSmart tv's

Volgende week gaat in Berlijn IFA 2014 van start, en hoewel deze beurs voornamelijk in het teken staat van nieuwe hardware is de verwachting dat veel fabrikanten aandacht gaan geven aan software. Alle grote fabrikanten hebben inmiddels een eigen smart tv-platform en op dit gebied worden veel nieuwtjes verwacht. Zo zal Samsung nieuwe apps voor smart tv-bezitters lanceren.

Samsung is momenteel al één van de betere fabrikanten wanneer we puur kijken naar smart tv’s. De Koreaanse fabrikant biedt een zeer uitgebreid aanbod aan apps en games, en dit aanbod wordt binnenkort verder uitgebreid. Samsung brengt na IFA 2014 verschillende nieuwe apps uit, waaronder een aantal spellen. Zo worden Need for Speed Most Wanted, Real Football 2014 en Golf Star voor smart tv’s van het bedrijf uitgebracht.

Alle nieuwe games kunnen binnenkort via de Games-sectie van de Samsung Smart Hub gedownload worden. Het spelen van de spellen is mogelijk middels de meegeleverde afstandsbediening, een speciale gamepad accessoire van Samsung en een Galaxy smartphone of tablet. Daarnaast brengt de Koreaanse fabrikant updates uit voor een aantal belangrijke apps, waaronder Skype. Deze app krijgt ondersteuning voor groepsgesprekken en2014 Samsung smart tv’s kunnen voortaan gesprekken in full hd-kwaliteit voeren.

Benieuwd naar wat we tijdens IFA 2014 allemaal te zien krijgen? Lees dan onze IFA 2014 preview door.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.