Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Onkyo geeft gratis Dolby Atmos-speakers bij AV-receivers

Geschreven door
Geplaatst op6 augustus 2014, 12:30 CategorieLuidsprekers

Vorige maand lanceerde Onkyo verschillende nieuwe producten, waaronder AV-receivers en een speakersysteem met ondersteuning voor Dolby Atmos. Vandaag maakt de fabrikant bekend bij een select aantal AV-receivers gratis Dolby Atmos-speakers te leveren.

Onkyo laat vandaag weten dat kopers van de TX-NR636, TX-NR737 en TX-NR838 AV-receivers het nieuwe Dolby Atmos SKH-410 speakersysteem gratis geleverd krijgen. De aankoop moet dan wel bij één van de door Onkyo bepaalde dealers en voor 30 september gedaan zijn.

Het SKH-410 speakersysteem is geen traditioneel luidsprekersysteem maar bestaat uit modules die op de twee vloerstaande luidsprekers aan de voorzijde van een home cinema systeem geplaatst kunnen worden. Deze modules zorgen ervoor dat de Dolby Atmos-signalen via het plafond boven de luisteraar weergegeven worden.

Dolby Atmos is de nieuwe revolutie voor home cinema systemen. Met dit audioformaat worden extra kanalen ingezet die audio-effecten boven de luisterpositie plaatsen. Dit kan gedaan worden middels speakers aan het plafond of de hierboven omschreven modules die op speakers geplaatst kunnen worden. Lees meer over wat Dolby Atmos is.

Om in aanmerking te komen voor een gratis luidsprekersysteem moeten kopers van de AV-receivers een voucher die met de receiver geleverd wordt invullen en opsturen. De speakers worden dan in oktober verstuurd. Het is nog niet duidelijk of deze actie ook in Nederland beschikbaar zal zijn.

 • Delen:

Reacties

 1. Theun en Wil
  14 november, 2015 om 9:24

  Ik heb net via mediamarkt een onkyo tx nr 545 besteld en ontvangen,hier geld die aanbieding met gratis atmos boxen zeker ook voor?

 2. Peter Broekmeulen
  18 november, 2015 om 10:18

  Ik heb 4 september de onkyo 646 aangeschaft via coolblue,alles ingevuld en opgestuurd maar tot op heden nog niets ontvangen of gehoord van dolby-atmos.

 3. Gie
  12 januari, 2016 om 19:32

  In juli 2015 een Onkyo TX-646 aangeschaft. Alles ingevuld, de nodige documentatie bijgevoegd (zoals gevraagd) tot op heden niets ontvangen. Intussen ook reeds 2 mails gezonden naar de klantendienst (met kopijen van de aanvraag etc.).
  Geen antwoord, niets gehoord. Sorry maar de “Customer service3 is OOOO ! Very bad.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.