Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek lanceert MegaView 81 voor verzenden van HDMI over CAT5/6

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2014, 12:51 CategorieAccessoires

Tegenwoordig zijn nagenoeg alle apparaten in het home cinema systeem voorzien van HDMI-aansluitingen. Hiermee behaal je de beste digitale audio- en beeldkwaliteit, maar als je langere afstanden moet overbruggen wordt het gebruik van een HDMI-kabel lastig. Je kunt een signaal draadloos tot zo’n 30 meter versturen maar als je nog verder wilt kun je gebruikmaken van het thuisnetwerk en de Marmitek MegaView 81.

De Marmitek MegaView 81 heeft geen last van obstakels, verlengt tot 100 meter en kost ongeveer de helft van een draadloze oplossing. Deze accessoire is ontwikkeld voor het verzenden van HDMI-signalen over een CAT5/6 netwerk. Hiermee kun je de HD content (Full HD 1080p) van een digitale tv-decoder, een Media Center PC, een game console of Blu-ray disc speler recorder tot 100 meter verlengen en elders op een tv of projectiescherm bekijken.

Marmitek-MegaView-81-2

Met een HDMI kabel sluit je een HDMI apparaat aan op de zender van de MegaView 81. Deze zet het HD-signaal op een CAT5/6 kabel of thuisnetwerk (LAN) en middels een MegaView 81 ontvanger haal je het signaal er weer vanaf. Hierop sluit je, met een HDMI-kabel, een tv of projector aan. Door de infrarood retour-functie kun je het aangesloten apparaat vanaf de tv bedienen.

De Marmitek MegaView 81 is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 169,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.