Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek lanceert BoomBoom 250 Bluetooth-speaker

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2014, 10:51 CategorieLuidsprekers

Marmitek heeft de afgelopen maanden al verschillende Bluetooth-speakers op de markt gebracht en introduceert deze week wederom een nieuw model. De nieuwe BoomBoom 250 is een robuuste speaker die tegen een stootje kan en uitgerust is met Bluetooth voor het draadloos streamen van muziek.

Marmitek BoomBoom 250 speaker

De Marmitek BoomBoom 250 is een speaker die volgens de fabrikant overal mee naartoe genomen kan worden. De luidspreker kan elke situatie aan, of het nu op een strand of in de douche is. De elektronica wordt beschermd tegen water en stof, en zelfs kinderen krijgen de speaker niet stuk als ze hem laten vallen.

Voor het draadloos streamen van muziek vanaf alle soorten mobiele apparaten en computers is de BoomBoom 250 uitgerust met Bluetooth. De koppeling komt volgens de fabrikant eenvoudig tot stand en het maakt niet uit van welk merk je smartphone, tablet of laptop is.

22878_20140210_FCPDL_BoomBoom250

Twee hoogwaardige drivers zorgen volgens Marmitek voor een vol stereogeluid, met een diepe bas en helderen hoge tonen. Door de ingebouwde microfoon kun je je smartphone veilig opgeborgen houden als je gebeld wordt, bijvoorbeeld op het strand of zelfs in de douche.

Prijs en beschikbaarheid

De Marmitek BoomBoom 250 is reeds te koop voor een adviesprijs van 89,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.