Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG introduceert betaalbare UB820V-serie Ultra HD tv’s

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2014, 15:04 CategorieLcd en led tv's

Eind vorige maand introduceerde LG de UB830V-serie 4K Ultra HD tv’s, de nieuwste modellen met een wat aantrekkelijkere prijs. Vandaag zijn wederom nieuwe 4K Ultra HD tv’s opgedoken, deze keer in de nieuwe UB820V-serie. Deze tv’s komen grotendeels overeen met de modellen in de UB830V-serie maar moeten het zonder 3D-weergave stellen.

Hoewel het nieuwe televisies zijn, die al bij elke Nederlandse winkels te koop zijn, heeft LG de modellen in de UB820V-serie niet uitgerust met de nieuwste smart tv-software. De tv’s draaien op het ‘oude’ NetCast-platform van de Koreaanse fabrikant en beschikken dus niet over webOS.

De modellen in de UB820V-serie zijn voorzien van een 4K-resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels, beschikken over edge lit led-achtergrondverlichting en kunnen lage resolutie content opwaarderen naar 4K-resolutie. 3D-weergave is op deze modellen niet aanwezig.

LG-UB820V

Verder zijn de televisies uitgerust met een Triple XD Engine, een HEVC-decoder voor de weergave van 4K-content via streamingdiensten, ingebouwd WiFi met DLNA en Miracast, één HDMI 2.0-poort, en de Magic Remote afstandsbediening. De tv;s maken gebruik van het strakke Cinema Screen design.

De serie bestaat uit de 42-inch 42UB820V, de 49-inch 49UB820V en de 55-inch 55UB820V. De adviesprijzen bedragen respectievelijk 1.199 euro, 1.499 euro en 1.799 euro. In onderstaande prijsvergelijking vind je de laagste prijzen waarvoor deze tv’s reeds in Nederland gekocht kunnen worden.

Bekijk ook de complete 2014 LG lcd led tv line-up.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.