Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Klipsch lanceert nieuwe Reference home cinema luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2014, 13:06 CategorieLuidsprekers

Vorige maand is Klipsch van start gegaan met de “Reference Unity”-strategie, waarmee het bedrijf speakers en koptelefoons onder het Reference-merk lanceert. De nieuwe Reference R-10B soundbar met Bluetooth zagen we al voorbij komen en deze week introduceert Klipsch een nieuwe serie home cinema speakers in de Reference-serie.

De Amerikaanse audiofabrikant Klipsch introduceert deze week de nieuwe Reference Serie luidsprekers, bestaande uit zes passieve home cinema speakers en twee subwoofers. Klipsch komt met twee vloerstaande luidsprekers (de R-28F en R-26F), twee boekenplank speakers (de R-15M en R-14M), een center speaker (de R-25C) en een surround speaker (de R-14S). De nieuwe subwoofers zijn de R-10SW en R-12SW.

Klipsch-Reference-speakers

Alle nieuwe Reference speakers zijn voorzien van de Tractrix Horn technologie en Linear Travel Suspension aluminium tweeters. Ook komen alle speakers in een geborsteld zwarte polymeer afwerking. De subwoofers beschikken over front-firing drivers met Injection Molded Graphite woofers. De vloerstaande speakers kosten in het Verenigd Koninkrijk 239 Pond per paar, de boekenplank speakers gaan 159 Pond per paar kosten en de center speaker krijgt een prijs van 159 Britse Ponden. Een paar surround speakers ligt in de winkels voor 199 Pond en de prijs van de subwoofers varieert van 259 tot 319 Pond.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.