Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Hercules WAE NEO draadloze speaker combineert licht met audio

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2014, 15:09 CategorieLuidsprekers

Hercules presenteert de WAE NEO: de nieuwe draadloze draagbare speaker met de lichteffecten die tot 16 miljoen kleuren kunnen weergeven en op de maat van de muziek pulseren.

Hercules WAE NEO

De WAE NEO van Hercules is een opvallende draadloze speaker, met name door de combinatie van licht en geluid. Met de gratis app voor iOS en Android kan de WAE NEO eenvoudig bediend worden. Via de app is er toegang tot online muziekdiensten (Spotify, Deezer, SoundCloud) en kan er een hybride afspeellijst gemaakt worden, die te combineren is met tracks uit de online muziekdiensten. Je kunt via de gratis app kiezen voor één of meerdere favoriete kleuren, feestmodus (met lichteffecten die volledig op maat van de muziek pulseren) of een lichtshow van alle beschikbare kleuren. De lichteffecten zijn ook via de app uit te schakelen als je alleen maar naar muziek wilt luisteren.

Hercules-WAE-NEO-2

De draadloze Bluetooth-technologie garandeert een eenvoudige connectie binnen een straal van 10 meter. Als er geen Bluetooth beschikbaar is gebruik je de 3,5 mm mini-jack lijningang om een MP3-speler of elk ander audioapparaat aan te sluiten. De WAE NEO heeft een vermogen van 15 W RMS en maakt gebruik van de Waves MaxxAudio technologieën. De WAE NEO van Hercules is daarbij handig mee te nemen dankzij de ingebouwde oplaadbare accu. Wanneer de lichteffecten worden gebruikt kan deze het 8 uur volhouden en als ze uitstaan 15 uur.

Prijs en beschikbaarheid

De WAE NEO van Hercules is vanaf eind augustus 2014 te koop voor een adviesprijs van 199,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.