Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De BeoPlay S8 is het nieuwste luidsprekersysteem van Bang & Olufsen

Geschreven door
Geplaatst op22 augustus 2014, 18:49 CategorieLuidsprekers

Bang & Olufsen breidt zijn portfolio met netwerkspelers uit met de BeoPlay S8. Dit nieuwe luidsprekerssysteem belooft high-end digitaal geluid.

De BeoPlay S8 is een hoogwaardige speaker

De S8 is, zoals we dat van Bang & Olufsen gewend zijn, gemaakt van hoogwaardige materialen. Het toestel is vervaardigd uit aluminium wat zorgt voor stabiel geluid, stevigheid en een knap design. De subwoofer kan je op een centrale plek plaatsen en vervolgens de satellietluidsprekers monteren op muurbeugels of tafelstands.

De speaker heeft als inspiratiebron de BeoLab 14. Volgens de fabrikant is het geluidsprofiel dan ook puur en natuurgetrouw. De 8-inch subwoofer produceert basgeluid met een frequentie van 20-150 Hz. Tevens heeft het toestel een 280 watt klasse-D versterker. De satellietluidsprekers zijn elk uitgerust met een 2,5-inch full range driver, in combinatie met een 140 watt klasse-D versterker. Die moeten volgens de fabrikant zorgen voor de individuele toonregeling van de afzonderlijke drivers.

Allerlei bronnen van muziek

Je kan geluid naar het toestel streamen aan de hand van streaming-hubs zoals de Apple AirPort Express of de Sonos Connect. De S8 kan tevens op de BeoPlay V1 en Bang & Olufsen-televisies worden aangesloten. Op deze manier kan je muziek van allerlei bronnen op het systeem afspelen.

De S8 is nu verkrijgbaar bij Bang & Olufsen-dealers of in de online winkel van de fabrikant. Het systeem kost zo’n €1.199.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.