Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bayan introduceert Soundbook X3 draadloze Bluetooth luidspreker

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2014, 14:59 CategorieLuidsprekers

Bayan introduceert deze week de Soundbook X3, de grootste van de Soundbook-familie van Bluetooth draadloze luidsprekers. De speaker moet volgens de fabrikant ondanks zijn compacte formaat een indrukwekkende audioweergave bieden.

De Soundbook X3 biedt volgens Bayan een krachtige laagweergave, heldere vocalen en gedetailleerd hoog. De speaker kan muziek weergeven van verschillende bronnen, inclusief smartphones, tablets en laptops, en biedt naast een speakerphone functie ook een geïntegreerde FM radio. De Soundbook X3 is ontwikkeld met geavanceerde audio compressietechnologie aptX om de geluidskwaliteit over de Bluetooth-verbinding te behouden.

Features Soundbook X3

  • Aluminium behuizing voor minimale energieverlies en betere audioprestaties.
  • aptX codec en TDMA ruisonderdrukking
  • Bluetooth 4.0 draadloze audio technologie
  • NFC koppelen
  • FM radio met ingebouwde antenne
  • Power share poort om een smartphone of MP3 speler op te laden
  • Quad 1,5” drivers incl. passieve laagradiator
  • Totaal 20W aan stereo geluid

De aluminium wordt niet alleen toegepast voor een fraaie afwerking, maar moet er tevens voor zorgen dat er minder akoestische energie verloren gaat. De slijtvaste (ballistisch) nylon hoes geeft de Soundbook X3 extra stevigheid mee en de geïntegreerde antenne in de klep maakt een externe uittrekbare antenne overbodig.

Soundbook-X3-2

Je hoeft je met de Soundbook X3 ook geen zorgen meer te maken dat je zonder stroom zit, omdat je je smartphone of MP3 speler kan opladen met de power share-poort. Dankzij de ingebouwde USB A-aansluiting, kun je een apparaat opladen vanaf de ingebouwde accu, of direct vanaf het lichtnet als de Soundbook X3 hierop is aangesloten.

Prijs en beschikbaarheid

De Bayan Soundbook X3 is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.