Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Videoland Unlimited breidt aanbod uit met Nederlandse films

Geschreven door
Geplaatst op28 juli 2014, 12:20 CategorieStreamingdiensten

In Nederland is het aanbod van videostreamingdiensten in twee jaar tijd flink toegenomen. Naast het populaire Netflix heb je in Nederland onder meer toegang tot Pathé Thuis, WappZapp en Videoland Unlimited. De diensten proberen zich met name te onderscheiden op het gebied van content. Videoland Unlimited doet dit nu door het Nederlandse aanbod uit te breiden.

Het aanbod van Videoland Unlimited wordt verder uitgebreid met films en series van distributeur Benelux Film Distributors (BFD). In ieder geval tot en met 2017 zijn liefhebbers verzekerd van nog meer films en series, waaronder een groot aantal Nederlandse producties, zoals ‘Gooische Vrouwen’, ‘Oorlogswinter’, ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ en ‘Koning van Katoren’.

Bovendien komen er ook internationale titels bij als ‘House of Sand and Fog’, ‘Haar Naam was Sarah’ en ‘The Great Debaters’. Daarnaast zullen ook de series ‘Maria Wern’, ‘Morden’ en ‘Parade’s End’ worden toegevoegd. Het aanbod is te bekijken met een maandabonnement maar ook zijn de films per stuk te huur bij Videoland.

Met Videoland.com en via de Videoland-apps zijn films en series voor 10 euro per maand onbeperkt te kijken met Videoland Unlimited of per stuk te huur. Videoland Unlimited is bovendien beschikbaar via KPN, Telfort, XS4ALL, DELTA, Glashart en Caiway.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.