Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Toshiba 2014 lcd led tv’s te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2014, 12:16 CategorieLcd en led tv's

Het heeft even geduurd maar de nieuwe lcd led tv’s die Toshiba begin dit jaar aankondigde zijn inmiddels bij een groot aantal Nederlandse winkels te koop. De 2014 line-up van de Japanse fabrikant bestaat uit de M7-, L6- en L5-serie.

Toshiba komt niet met een zeer grote tv line-up naar Nederland maar introduceert wel verschillende interessante modellen. Alle nieuwe televisies beschikken onder meer over toegang tot het smart tv-platform van Toshiba, een full hd-display en nieuwe technieken voor een optimale weergave van audio en video.

De topserie voor dit jaar is de M7-serie. De tv’s in deze serie een dualcore-processor voor soepele prestaties, 3D-weergave, een AMR+ 1500-techniek voor een vloeiende en scherpe weergave, ingebouwd WiFi en Direct led-achtergrondverlichting.

Toshiba-M7-serie-Smart-tv

De L6- en L5-serie moeten het doen met respectievelijk de AMR+ 200-techniek en AMR+ 400-techniek. Beide series zijn voorzien van ingebouwd WiFi, maar de modellen in de L6-serie moeten het stellen zonder 3D-weergave. Wel beschikken deze televisies over een dualcore-processor.

Meer informatie over de verschillende modellen, inclusief alle formaten en specificaties, vind je in het Toshiba 2014 lcd led tv overzicht. Hieronder vind je de laagste prijzen voor een aantal modellen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.