Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony BDP-S7200 Blu-ray speler te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 juli 2014, 15:47 CategorieBlu-ray

Begin dit jaar introduceerde Sony vier nieuwe Blu-ray spelers die inmiddels al wat weken in de Nederlandse schappen liggen. Een aantal maanden later maakte Sony echter bekend dat er toch nog een topmodel aan de line-up toegevoegd wordt. Sinds deze week kun je in Nederland naar de winkel voor de nieuwe Sony BDP-S7200 Blu-ray speler, met onder meer 3D-weergave en 4K-upscaling.

Sony BDP-S7200

De Sony BDP-S7200 is de meest uitgebreide en geavanceerde Blu-ray speler die Sony dit jaar op de Nederlandse markt brengt. Het apparaat oogt al meteen een stuk hoogwaardiger dan de andere modellen in de line-up. De afmetingen zijn dan ook wat groter en het hogere gewicht moet de stabiliteit ten goede komen. De speler kan omgaan met nagenoeg alle soorten cd’s, dvd’s en Blu-ray discs, en biedt ondersteuning voor de weergave van 3D-materiaal.

Verder beschikt de BDP-S7200 over de mogelijkheid om lage resolutie materiaal op te waarderen naar de hoge 4K Ultra HD-resolutie en moet de Triluminos-toevoeging voor een optimale beeldkwaliteit zorgen wanneer aangesloten op een Triluminos tv van het bedrijf. De speler biedt ondersteuning voor een groot aantal bestandsformaten, waaronder ook hoge resolutie audio. De Digital Music Enhancer en Dynamic Range Recovery moeten ervoor zorgen dat ook muziek van lagere kwaliteit goed klinkt.

Sony-BDP-S7200

Natuurlijk kunnen ook de smart-functies niet ontbreken. Zo biedt de BDP-S7200 toegang tot het Sony Entertainment Network, waar je apps voor onder meer Facebook en YouTube kunt vinden. Browsen op het web kan middels de geïntegreerde web browser. Mocht je content van je smartphone of tablet weer willen geven dan kan dit via DLNA en zelfs via Miracast.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony BDP-S7200 kan inmiddels in Nederland gekocht worden voor een adviesprijs van 269 euro. Een overzicht van alle home cinema-producten die Sony dit jaar in Nederland uitgebracht heeft vind je in het 2014 home cinema overzicht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.