Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos biedt ondersteuning aan voor SoundCloud

Geschreven door
Geplaatst op10 juli 2014, 16:06 CategorieLuidsprekers

Sonos heeft vandaag een nieuwe samenwerking de wereld ingestuurd, namelijk eentje met het bekende online muziekplatform SoundCloud. Het merk van netwerkspelers zal vanaf heden dus ondersteuning bieden voor alle muziek die op het platform te vinden is.

SoundCloud is een online platform waar iedereen muziek of andere audiobestanden kan uploaden en vervolgens delen. Het wordt veel gebruikt door zowel relatief onbekende artiesten als door grote namen in de industrie. Door SoundCloud toe te voegen aan het gamma van ondersteunde diensten, wat al toppers inhoudt als Spotify, Google Play en Deezer, breidt Sonos zijn dominante positie op de markt van multiroom systemen verder uit.

Sonos laat weten dat SoundCloud al beschikbaar is in de nieuwe versie van de Sonos controller-app voor je smartphone of tablet. Wie in de applicatie naar “meer muziek” navigeert kan naar hartelust muziek van SoundCloud streamen. Daarnaast zullen resultaten van SoundCloud ook verschijnen wanneer je gebruik maakt van de zoekfunctie van de applicatie, die Sonos “universal search” noemt.

Het multiroom muzieksysteem van Sonos is één van de bekendsten in zijn klasse. De speakers staan bekend om hun goede en heldere geluid, in combinatie met een gebruiksvriendelijk en simpel netwerksysteem. De fabrikant heeft nog niet zo lang geleden een update van de Sonos Controller-app aangekondigd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.