Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung stopt met Video en Media Hub op smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op3 juli 2014, 12:58 CategorieSmart tv's

Samsung is een fabrikant die graag eigen diensten beschikbaar stelt op onder andere mobiele apparaten en smart tv’s, maar helaas kunnen we van een groot succes nog niet spreken. Dat is ook de reden dat de Video Hub en Media Hub van de Koreaanse fabrikant sinds begin deze maand niet meer gebruikt kunnen worden op smart tv’s, tablets en smartphones van het bedrijf.

Samsung laat via een persbericht weten dat de Samsung Video en Media Hub per 1 juli gesloten zijn. De Koreaanse fabrikant heeft de verwachtingen wat betreft deze diensten nooit echt waar kunnen maken en kon ook lastig concurreren met onder andere iTunes en Google Play Movies. Het is niet meer mogelijk om gekochte of gehuurde films via de Video Hub te bekijken maar er is gelukkig wel een alternatief.

Op Samsung smart tv’s is er vanaf nu toegang tot M-Go, een dienst die in principe hetzelfde biedt maar niet door Samsung beheerd wordt. Alle aangekochte en gehuurde films kunnen naar deze dienst omgezet worden. De Koreaanse fabrikant geeft aan dat M-Go vanaf nu de app is waar je terecht kunt voor alle media, en binnenkort wordt er ook 4K-materiaal aan de dienst toegevoegd.

Overigens heeft Samsung onlangs ook laten weten dat de diensten voor digitale boeken en muziek gesloten worden. Deze apps waren met name op mobiele apparaten te vinden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.