Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Samsung komt dit jaar met 4K oled tv’

Geschreven door
Geplaatst op7 juli 2014, 18:09 CategorieOled tv's

Oled tv’s zijn een interessante ontwikkeling en ook de hoge 4K Ultra HD-resolutie spreekt veel mensen aan. De ultieme combinatie verschijnt echter eind dit jaar pas. Dan presenteert LG namelijk de nieuwe 4K oled tv’s, maar de Koreaanse fabrikant krijgt mogelijk concurrentie. Volgens nieuwe geruchten werkt Samsung namelijk ook aan een 4K oled tv die voor het einde van dit jaar nog gepresenteerd moet worden.

Volgens de bronnen van het doorgaans goed ingelichte Etnews werkt Samsung aan een oled tv met 4K-resolutie. Op zich niet opvallend omdat de Koreaanse fabrikant vorig jaar al prototype oled tv’s met 4K-resolutie toonde. Maar, aan de andere kant is het juist wel opvallend omdat onlangs nog berichten verschenen dat Samsung voorlopig stopt met de productie van oled tv’s. Samsung zou nog niet zien hoe deze tv’s voor betaalbare prijzen geproduceerd kunnen worden en te maken hebben met problemen in het productieproces.

LG is momenteel de enige fabrikant die nog vol inzet op oled. De Koreaanse fabrikant presenteerde begin dit jaar een volledige oled tv line-up, waaronder 4K-modellen die later dit jaar op de markt verschijnen. IFA 2014, de beurs die begin september plaatsvindt in Berlijn, wordt interessant. Er gaan namelijk ook geruchten dat zowel Sony als Panasonic dan een oled tv presenteert.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.