Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung begint verkoop gigantische UHD tv met gigantisch prijskaartje

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2014, 20:31 CategorieLcd en led tv's

Het heeft even geduurd maar de gigantische UHD tv die Samsung begin dit jaar tijdens CES 2014 toonde ligt in de schappen. Voor een gigantische tv moet natuurlijk een gigantische prijs betaald worden; dit model kost je maar liefst 120.000 dollar.

Voor 120.000 dollar, omgerekend ruim 88.000 euro, mag je natuurlijk wel wat verwachten. De Samsung UE105S9W is dan ook van de beste technieken voorzien, waaronder de hoge 4K Ultra HD-resolutie. Het meest opvallende, naast het formaat van 105-inch, is echter de 21:9 beeldverhouding. Deze beeldverhouding zagen we al eerder terug bij tv’s van Philips en laat bioscoopformaat films zonder de zwarte balken onder en boven zien.

Samsung UE105S9W

Maar, ook dat is niet alles want voor 120.000 dollar mag een gebogen scherm natuurlijk niet ontbreken. Samsung zet dit jaar vol in op gebogen schermen, veel 2014 high-end UHD en HD tv series zijn hiermee uitgerust. Verder kan de tv hd-content opwaarderen naar de 4K-resolutie, al is deze resolutie op dit model 5.120 bij 2.160 pixels dankzij de aparte beeldverhouding, heb je toegang tot alle smart tv-functies van Samsung en kun je middels ingebouwd WiFi toegang krijgen tot al je eigen content en media van diverse diensten.

In de VS kan de Samsung UE105S9W reeds besteld worden voor dat gigantische bedrag van 120.000 dollar. Wanneer de levering exact plaatsvindt is niet duidelijk maar je krijgt er in ieder geval iemand bij, tijdelijk welteverstaan, die alles voor je installeert en aan je uitlegt. Wanneer de tv naar Nederland komt is helaas nog niet duidelijk, maar het wellicht verstandig al te beginnen met je tweede baan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.