Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pathé Thuis nu beschikbaar op Sony Bravia smart tv’s

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2014, 12:27 CategorieStreamingdiensten

Pathé Thuis is al een tijdje beschikbaar op smart tv’s van onder meer LG en Samsung maar vanaf vandaag krijgen ook bezitters van een Sony Bravia smart tv toegang tot de dienst. Alle smart tv’s die in 2012 of recenter gelanceerd zijn krijgen toegang tot de Pathé Thuis-app.

Met de toevoeging van Pathé Thuis maakt Sony nieuwe bioscoopfilms zoals Rise of an Empire, Toscaanse Bruiloft en The Lego Movie direct beschikbaar. Via de app kun je nationale en internationale films huren of kopen die recentelijk in de bioscoop zijn vertoond. Op dit moment bestaat het aanbod van Pathé Thuis uit ruim 2.300 films.

De prijs van een film uit het aanbod van Pathé Thuis varieert van drie tot zes euro. Het aanbod wordt volgens de dienst wekelijks uitgebreid met nieuwe titels en alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken.

De Pathé Thuis-applicatie komt eerst beschikbaar op Bravia-televisies uit 2012, 2013 en 2014. De app was al beschikbaar op PlayStation 3. Beide partijen hebben de ambitie om Pathé Thuis ook beschikbaar te maken voor Sony Tablets en PlayStation 4, al is nog niet duidelijk wanneer dit gerealiseerd wordt.

Voor toegang tot de dienst hoeft geen firmware-update geïnstalleerd te worden. De applicatie wordt automatisch zichtbaar in het Sony Entertainment Netwerk-menu. Het netwerk is direct toegankelijk via de SEN-knop op de afstandsbediening van de Bravia televisie.

  • Delen:

Reacties

  1. Peter Zwart
    23 maart, 2019 om 21:49

    Goedendag. Ik heb eeb Sony smart tv. Kdl-37EX521 . Maar ik krijg het niet voor elkaar om de Pathe Thuis bioscoop te installeren. Kunt U helpen ?
    Cq. Advies geven. Dank U wel.
    Peter Zwart uit Akersloot

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.