Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Klipsch introduceert Reference R-10B soundbar met Bluetooth

Geschreven door
Geplaatst op22 juli 2014, 12:05 CategorieLuidsprekers

Sinds begin deze maand is Klipsch van start gegaan met de zogenaamde “Reference Unity”-strategie. Met dit initiatief wil het bedrijf bepaalde speakers en koptelefoons onder het Reference-merk lanceren. De nieuwe Reference R-10B soundbar is één van de eerste nieuwe producten in deze lijn.

De Klipsch Reference R-10B soundbar is een tweeweg-speaker met twee 0,75-inch tweeters voor de hoge tonen en twee 3-inch woofers voor dialogen en middentonen. De tweeters zijn voorzien van Tractrix Horns waardoor vervorming tot het verleden moet behoren en het geluidsveld vergroot wordt.

Natuurlijk mogen ook de lage tonen niet ontbreken en hiervoor is een 8-inch draadloze subwoofer aan het pakket toegevoegd. De subwoofer, voorzien van een MDF-behuizing, kan volgens Klipsch overal in de kamer geplaatst worden en een indrukwekkende weergave van de lage tonen bieden.

Klipsch-Reference R-10B

De soundbar is voorzien van een Dolby Digital decoder en beschikt over Bluetooth met aptX voor het draadloos streamen van muziek vanaf bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Componenten kunnen fysiek aangesloten worden middels de digitale optische ingang en de stereo RCA-input.

De Klipsch Reference R-10B soundbar wordt inmiddels reeds in de VS verkocht voor een adviesprijs van 599,99 dollar. Of en wanneer de speaker naar Nederland komt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.