Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deezer beschikbaar voor 2014 Onkyo AV-receivers

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2014, 11:49 CategorieReceivers

Onkyo biedt op zijn AV-receivers al een tijdje toegang tot populaire muziekdiensten als Spotify en Last.fm maar Deezer ontbrak nog. Daar komt deze week verandering in want Onkyo laat vandaag weten dat de 2014 AV-receivers toegang krijgen tot Deezer.

Deezer is één van de meest populaire streamingmuziekdiensten, met 5 miljoen betalende klanten in meer dan 150 landen. De dienst biedt toegang tot een catalogus met 30 miljoen nummers en kan op alle apparaten, van pc en tablet tot receiver en gameconsole, gebruikt worden. Deezer onderscheidt zich van de concurrentie door een team van muziekexperts die de beste muziek van over de hele wereld zoeken en geavanceerde algoritmes die de gebruiker suggesties geven.

Onkyo maakt vandaag bekend dat bezitters van de 2014 AV-receivers met Deezer aan de slag kunnen. Het gaat om de TX-NR535, TX-NR636, TX-NR737, TX-NR838, TX-NR1030, TX-NR3030 en PR-SC5030. Ook toekomstige producten zullen standaard ondersteuning voor de dienst bieden. Om Deezer te gebruiken op een Onkyo receiver is een internetverbinding en een Deezer+ Premium account nodig. Vervolgens kan onbeperkt muziek geluisterd worden via het home cinema systeem.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.