Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vogel’s DesignMount: design aan de muur

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2014, 16:54 CategorieAccessoires

Wanneer je een tv koopt dan wil et oog ook wat en dus kiezen veel fabrikanten voor slanke designs met hoogwaardige materialen. Op deze manier komt de tv over als een soort schilderij aan de muur. Maar, als je een fraaie tv hebt dan wil je natuurlijk ook een fraaie steun voor aan de muur. Met de DesignMount speelt Vogel’s in op deze behoefte.

De DesignMount is volgens Vogel’s ontwikkeld voor liefhebbers van design die hun inrichting en luxe televisie willen verrijken met stijlvolle accessoires. Met de DesignMount krijgt een flatscreen televisie een unieke steun die past in een zorgvuldig samengesteld decor.

De nieuwste wandsteun van Vogel’s combineert een luxueuze vormgeving met geavanceerde techniek. De DesignMount vouwt eenvoudig tegen de wand en laat een minimale ruimte vrij tussen de wandsteun en de muur. Hiermee hoeft de televisie volgens de fabrikant nooit meer een ongewenst obstakel te zijn in de woon- of slaapkamer. Het frame is ontwikkeld met een sterke focus op de kwaliteit van afwerking. Daarbij is het frame geschikt voor televisies van 40-inch tot 65-inch (102-165 cm) met een maximaal gewicht van 30 kilogram.

Vogels-designmount-3

In de kabelkolom – strak geplaatst tegen de wand – kunnen tot tien kabels en snoeren opgeborgen worden om de televisie en DesignMount volledig tot recht te laten komen. De DesignMount kan sinds deze week gekocht worden bij Nederlandse retailers van Vogel’s.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.