Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel Audio presenteert Motiv B Bluetooth speakerset

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2014, 14:58 CategorieLuidsprekers

Teufel wil muziek naar elke kamer in huis brengen en introduceert daarom de Motiv B speakerset die beschikt over draadloze communicatie via Bluetooth. De compacte speakerset kan middels Bluetooth 3.0, of met een mini jack kabel, met een smartphone, tablet, pc, laptop, tv of andere bron worden verbonden.

Nadat de smartphone, tablet of een ander Bluetooth-device voor de eerste keer met de Motiv B is verbonden, maakt de speaker voor toekomstig gebruik middels Bluetooth Auto Pairing automatisch contact. De Motiv B kan tot zes Bluetooth-apparaten opslaan in het geheugen. Dankzij de aptX-Codec wordt muziek draadloos in hifi kwaliteit afgespeeld. Het volume en de equalizer worden direct vanaf het afspeelapparaat geregeld. Voor aansluiting van computer, CD-speler of tv heeft de Motiv B ook een gangbare line-in.

Teufel-Motiv B

De behuizing van de speaker is voorzien van een transparante front van acrylvezel en een witte afwerking. Dit verhoogt volgens de Duitse fabrikant de efficiëntie in het kritische bas-en midrange bereik, zodat een helder geluid en een goede spraakverstaanbaarheid wordt geproduceerd. Inbegrepen bij de speakerset zijn twee flexibele voetjes waarmee de speakers individueel zijn te positioneren. Een energie-efficiënte Class-D versterker met 48 Watt vermogen vuurt de twee-kanaals speakers aan. Bi-amping technologie moet een helder, gedetailleerd geluid garanderen en het progressief basreflex systeem ondersteunt de lage frequenties tot 62 Hz.

De Motiv B wordt automatisch ingeschakeld als het systeem een muzieksignaal ontvangt en schakelt zichzelf in de stand-by modus zodra de speakerset na 20 seconden geen signaal meer krijgt. De Motiv B is per direct verkrijgbaar voor € 249,99 in de webshop van Teufel Audio.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.