Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify Connect voor Samsungs Wireless Audio Multiroom Systeem

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2014, 11:15 CategorieLuidsprekers

Eén van de meest populaire diensten voor het streamen van muziek is Spotify. De dienst biedt een groot aanbod van nummers en steeds meer speakers en audioproducten zijn voorzien van Spotify Connect. Ook Samsung biedt vanaf nu met het Wireless Audio Multiroom Systeem ondersteuning voor Spotify Connect.

Het Wireless Audio Multiroom Systeem van Samsung werd vorig jaar geïntroduceerd en gaat de concurrentie aan met de draadloze speakers van onder meer Sonos. De speakers kunnen door het hele huis geplaatst worden en spelen muziek eenvoudig af van een computer of een mobiel apparaat als een tablet of smartphone. De speakers, waaronder de Shape M7 en Shape M5, hebben een compact formaat en beschikken over Bluetooth met NFC.

Gebruikers van het Samsung Wireless Audio Multiroom Systeem krijgen toegang tot de ‘Spotify Connect’ app en de volledige Spotify muziekcatalogus. Hierdoor kan eenvoudig muziek van de Spotify-dienst via de speakers weergegeven worden, zonder dat dit direct van een smartphone of tablet gestreamd wordt. Met het mobiele apparaat kan de muziekweergave bediend worden maar de audio komt direct van de servers van Spotify dankzij de WiFi-verbinding van de speakers.

Het Samsung Wireless Audio Multiroom Systeem is beschikbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf 299 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. Luc
  04 juli, 2015 om 6:59

  Ik reken op eenzelfde en gelijkwaardige samenwerking van Apple Music met Samsung Multiroom App.
  Samsung Multiroom M3, M5 en M7 zijn evenwaardige alternatieven van Sonos.

 2. Bob
  02 september, 2018 om 12:31

  Drama, samsung multiroom in combinatie met Spotify connect. Net als veel klagers op het internet valt de verbinding vaak weg (het lijkt erop dat de buffering niet goed werkt). Dit is al vele jaren een bekend probleem, maar wordt niet opgelost.
  het leek een half jaar weg, maar probleem is toch weer terug. Niet alleen bij mij maar ook bij vrienden die deze combinatie ook proberen te draaien.
  Slechte service, Samsung pakt het gewoon niet op…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.