Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify Connect voor Bluesound en Libratone speakers

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2014, 11:32 CategorieLuidsprekers

Steeds meer audiosystemen, receivers en draadloze speakes kunnen muziek van populaire streamingdiensten als Spotify streamen. Om dit niet ten koste te laten gaan van de batterijduur van je smartphone of tablet integreren fabrikanten Spotify Connect, een feature waardoor het systeem of de speaker zelf de muziek van de servers van Spotify haalt en je mobiele apparaat als afstandsbediening gebruikt kan worden.

Zowel Libratone als Bluesound heeft deze week aangekondigd Spotify Connect toe te voegen aan de draadloze luidsprekersystemen. Vanaf 15 juli krijgen de Libratone Zipp en Loop draadloze speakers ondersteuning voor Spotify Connect, waardoor het mogelijk wordt om Spotify muziek via je WiFi-netwerk te streamen zonder inkomende oproepen op je smartphone te verstoren en de batterijduur te verkorten. Het mobiele apparaat kan alsnog gebruikt worden om de muziekweergave te bedienen.

Bezitters van de Libratone Zipp en Loop speakers kunnen een software-update verwachten. Hiervoor moet volgende maand simpelweg de nieuwe iOS- of Android-app gedownload worden. Daarnaast is er vanzelfsprekend een abonnement op Spotify Premium nodig. Dit zelfde geldt voor de speakers van Bluesound die ondersteuning voor Spotify Connect bieden. Bezitters van deze speakers kunnen ook vanaf begin juli een software-update verwachten en moeten de nieuwste iOS- of Android- app op hun smartphone of tablet hebben staan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.