Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung HT-H7750WM home cinema systeem te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 juni 2014, 11:05 CategorieHome cinema sets

Van Samsung kunnen we dit jaar weer een compleet aanbod home cinema-producten verwachten. De Koreaanse fabrikant brengt een uitgebreide line-up lcd led tv’s, een soundbar line-up en een complete home cinema set line-up naar Nederland. Sinds begin deze maand kun je naar de winkel voor de meeste nieuwe home cinema systemen van Samsung, waaronder het HT-H7750WM topmodel.

De Samsung HT-H7750WM is het ‘high-end’ systeem van de Koreaanse fabrikant voor 2014. Deze home cinema set beschikt over nagenoeg alle functies die je van een compleet alles-in-één systeem mag verwachten, waaronder ondersteuning voor Multiroom-audio, de mogelijkheid om lage resolutie content naar de hoge 4K-resolutie te upscalen, een geïntegreerde buizenversterker en draadloze speakers.

Samsung-HW-H7750WM-home-cinema

Daarnaast biedt de Samsung HT-H7750WM ondersteuning voor hoge resolutie audio, de mogelijkheid om 3D-materiaal weer te geven, twee HDMI-ingangen en toegang tot de Smart Hub van Samsung. Het systeem heeft een adviesprijs van 1.299 euro maar kan bij diverse winkels al voor ongeveer 1.100 euro gekocht worden. De laagste prijzen vind je in onderstaande prijsvergelijking. Meer informatie, alle modellen en alle specificaties vind je in de Samsung 2014 home cinema set line-up. • Delen:

Reacties

 1. jordy schepers
  22 juni, 2014 om 16:46

  goedendag.

  ik heb een vraagje
  ik wil een nieuw samsung hu 8500 tv kopen met home cinema set .
  welk van de 2 samsung home cinema is volgens jullie de beste keuze ?

  ht h7750
  of
  HT-F9750W

  graag jullie reactie want ik kom er zelf niet echt uit .

  Jordy schepers

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.