Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic SC-HTE180 Speakerboard te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2014, 10:51 CategorieLuidsprekers

De soundbar krijgt er sinds vorig jaar concurrentie bij van een apparaat dat door nagenoeg elke fabrikant anders omschreven wordt. Zo noemen sommigen het een Sound Stand en anderen het een Sound Plate. Panasonic gebruikt de naam Speakerboard voor hetzelfde apparaat; een langwerpige en platte speaker waar een flatscreen tv op geplaatst kan worden.

De SC-HTE180 is de nieuwste versie van het Speakerboard van Panasonic en heeft net als andere modellen het doel de audiokwaliteit van een flatscreen tv te verbeteren. De speaker is ontwikkeld voor tv’s met een formaat van 42-inch tot 50-inch en beschikt over twee geïntegreerde subwoofers. De speaker moet volgens de Japanse fabrikant zorgen voor een heldere weergave van dialogen en overtuigende surround-effecten.

SC-HTE180-Panasonic

Qua aansluitingen is de SC-HTE180 voorzien van een HDMI-ingang, digitale audio-aansluitingen en Bluetooth met NFC. Met deze laatste opties is het mogelijk snel een smartphone of tablet te koppelen en muziek richting de speaker te streamen. De Panasonic SC-HTE180 Speakerboard kan sinds deze week in Nederland gekocht worden voor een adviesprijs van 329 euro. De speaker komt in een witte en een zwarte variant.

Lees meer over het verschil tussen een soundbar en SoundStand of SoundPlate.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.