Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft Xbox One vanaf 5 september te koop in Nederland en België

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2014, 10:04 CategorieGaming

Het heeft even geduurd en je moet alsnog even geduld hebben maar de nieuwe Xbox One gameconsole van Microsoft moet vanaf 5 september in de Nederlandse winkels liggen. Dit maakte het bedrijf uit Redmond bekend tijdens de E3-beurs.

Microsoft laat weten dat de Xbox One op 5 september in Nederland en België gelanceerd wordt. De console moet dan ruim op voorraad zijn en kan gekocht worden voor een adviesprijs van 399 euro. Dit is net zo duur als  de PlayStation 4 van Sony, welke al een aantal maanden in Nederland te koop is.

Voor een prijs van 399 euro krijg je onder meer een gameconsole met 500GB harddisk, een draadloze controller en een proefabonnement van 14 dagen op Xbox Live Gold. Helaas wordt de Kinect-controller niet meegeleverd, hiervoor moet 100 euro extra betaald worden. Microsoft wil hierdoor de direct concurrentie met Sony aangaan. Daarnaast worden er verschillende gamepacks op de markt gebracht.

In december liet Microsoft weten dat nieuwe Xbox One in de eerste twee weken na de lancering twee miljoen keer over de toonbank is gegaan. De PlayStation 4 gameconsole van Sony is al even in Nederland te koop voor een prijs van 399 euro. Begin maart maakte Sony bekend inmiddels 6 miljoen exemplaren van de spelcomputer verkocht te hebben.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.