Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Logitech Harmony afstandsbedieningen bedienen Sonos speakers

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2014, 10:13 CategorieAccessoires

Er zijn verschillende universele afstandsbedieningen op de markt maar Logitech blijft met de Harmony-lijn één van de betere fabrikanten. Het bedrijf breidt continu de ondersteuning van de afstandsbedieningen uit en komt deze week een update voor het bedienen van Sonos speakers.

Sonos speakers zijn op dit moment helemaal hot want je kunt eenvoudig je hele huis voorzien van een goede audiokwaliteit, zonder hiervoor kabels te hoeven leggen. Het is echter wel gemakkelijk als je deze speakers optimaal kunt integreren in je home cinema systeem en dus met je universele afstandsbediening kunt bedienen.

Om deze reden laat Logitech deze week via zijn eigen blog weten dat een aantal Harmony afstandsbedieningen een firmware-update krijgt die het bedienen van Sonos speakers mogelijk maakt. Momenteel is de update uitgebracht voor de Harmony Ultimate en de Harmony Smart Control universele afstandsbedieningen.

Wanneer de update geïnstalleerd is kun je eenvoudig de muziek die via de Sonos speakers afgespeeld wordt bedienen. Zo is het mogelijk het volume te wijzigen en kun je via het touchscreen toegang krijgen tot de lijst met Sonos Favorites, je favoriete nummers.

Daarnaast brengt de update een verbeterde installatiemethode waarmee apparaten automatisch herkend worden en wordt ook de Harmony applicatie voor smartphones en tablets voorzien van ondersteuning voor Sonos speakers.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.