Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL Synchros Reflect en Reflect BT in-ear sporthoofdtelefoons

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2014, 12:48 CategorieAccessoires

JBL introduceert deze week de nieuwe Synchros Reflect en JBL Synchros Reflect BT (Bluetooth) in-ear hoofdtelefoons met high-performance audio. De in-ear hoofdtelefoons bieden volgens de fabrikant krachtige audioprestaties en zijn voorzien van ergonomisch vormgegeven Freebit-oordopjes.

De JBL Synchros Reflect leidt niet af tijdens sport en de Freebit-oordopjes, geleverd in 3 maten, zijn specifiek ontworpen om goed in het oor te blijven zitten. Ze sluiten voorzichtig maar stevig het oor af en kanaliseren het geluid. De opvallend gekleurde en reflecterende kabel zorgt voor meer zichtbaarheid in situaties met weinig licht.

De lengte van de kabel is te verstellen en ingebouwde magneten zorgen ervoor dat je de oordopjes om je nek kunt dragen omdat ze in elkaar klikken. Met het bedieningsknopje in de kabel, die zweetbestendig is, kun je telefoongesprekken aannemen, muziek bedienen en het volume aanpassen.

JBL-Synchros-hoofdtelefoon-sport-2

De JBL Synchros Reflect BT beschikt over draadloze Bluetooth-technologie die ervoor zorgt dat je 5 uur lang muziek kunt luisteren. Ook deze hoofdtelefoon komt Freebit-oordopjes in drie maten en de opvallend gekleurde en reflecterende kabel maakt je zichtbaarder in het donker. Met de  in-line schuifsluiting is het gemakkelijk om de kabellengte aan te passen. Ook heb je daardoor de microfoon bij de hand. Met het bedieningssysteem in de kabel kun je telefoongesprekken opnemen, muziek bedienen en het volume aanpassen.

De JBL Synchros Reflect in-ear hoofdtelefoon is verkrijgbaar vanaf juni voor een adviesverkoopprijs van 59,99 euro. De Synchros Reflect BT in-ear hoofdtelefoon met Bluetooth is verkrijgbaar vanaf juni voor een adviesverkoopprijs van 99,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.