Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins gaat glas- en spiegeltelevisies in de Benelux verkopen

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2014, 12:54 CategorieLcd en led tv's

Bowers & Wilkins is bij de meeste lezers wel bekend, met name door de fraaie high-end speakers. B&W laat vandaag middels een persbericht weten dat het bedrijf een distributie samenwerking aangaat met Ad Notam AG en hierdoor glas- en spiegeltelevisies in de Benelux gaat verkopen.

Bowers & Wilkins Benelux en Ad Notam AG kondigen een distributie samenwerking aan voor de Benelux. Als uitvinder en marktleider van de Mirror TV levert Ad Notam maatwerk in glas- en spiegeltelevisies tot een maximale afmeting van 3,2 bij 2 meter, met daarin verwerkt een televisie van 13- tot 84-inch. Het bedrijf levert zowel aan particulieren als bedrijven, en geeft aan dat de spiegeltelevisies voor nagenoeg elke ruimte geoptimaliseerd kunnen worden, zelfs de badkamer.

BW-spiegel-televisie

De specialisatie van Ad Notam AG is Mirror TV, een geavanceerde technologie die spiegels met een druk op de knop omtovert naar een lcd led televisie. De oplossingen zijn leverbaar in vier spiegelsoorten en het glas is leverbaar in vrijwel iedere RAL kleur. Bowers & Wilkins beschikt volgens het bedrijf over een breed netwerk aan dealers, systeem integrators, en design en architecturale professionals, en is hierdoor een logische keuze als partner voor de distributie in de Benelux. Bowers & Wilkins biedt naast high-end geluid nu dus ook high-end beeld aan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.