Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ lanceert MW665 en MX666 projectoren met wireless-functie

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2014, 14:45 CategorieProjectors

BenQ presenteert deze week de MW665 en MX666, twee nieuwe projectoren voor de zakelijke en thuisgebruiker. Beide modellen zijn ontworpen voor flexibel gebruik en zijn dankzij een lichtsterkte van respectievelijk 3200 en 3500 ANSI lumen en een maximaal contrast van 13.000:1 geschikt voor kleine en middelgrote ruimten. Ze bieden beide met Wireless Display en LAN Display/Control flexibiliteit en geven bovendien via HDMI 3D-content weer. Tegen een prijs van 699 euro voor de BenQ MW665 en 719 euro voor de MX666 zijn beide modellen vanaf nu in de winkel verkrijgbaar.

De WXGA data- en videoprojector BenQ MW665 beschikt over een resolutie van 1280 x 800 in 16:10 formaat. Indien nodig geeft hij op 2 meter afstand van het projectie-oppervlak een beeld weer met een diagonaal van tot 71 inch. De BenQ MX666 zorgt voor projecties met een XGA-resolutie van 1024 x 768 in 4:3 formaat en kan op 2 meter afstand een 65 inch groot beeld weergeven.

De Wireless Display-functie stelt beide modellen in staat tot draadloze gegevensoverdracht. Met de bij het leveringspakket behorende USB Wireless Dongle kan een draadloze verbinding tot stand worden gebracht tussen de projector en pc of notebook. Voor presenteren rechtstreeks vanaf smartphone of tablet is er de BenQ QPresenter Pro App. Nieuw is bovendien de USB Key, die een verbinding tussen pc/notebook en de projector tot stand brengt, zonder dat het nodig is daarvoor aanvullende stuurprogramma’s te installeren.

BenQ-projectors

Bij de MX666 maakt een geïntegreerde MHL-poort rechtstreekse aansluiting mogelijk van apparaten als smartphones als gegevensbron. Met LAN Display en LAN Control zorgen de projectoren voor efficiënte netwerkfunctionaliteit. Zo kunnen met LAN Display, voor simultane weergave van hetzelfde beeld, tegelijkertijd tot 8 projectoren aangestuurd worden en maakt Creston LAN Control instelling en onderhoud op afstand mogelijk.

Beide projectoren beschikken over BrilliantColor-technologie en de wandkleurcorrectie stelt in staat tot optimalisering van de weergave, al naargelang de kleurtoon van het projectie-oppervlak. Beide modellen zijn bovendien 3D-compatibel via de geïntegreerde HDMI-ingang.

Je kunt energie besparen en de levensduur van de lamp verlengen door de SmartEco-modus in te schakelen. Met behulp van deze technologie geeft de lamp niet meer licht dan daadwerkelijk nodig is en past hij zich steeds zelfstandig aan de projectie-inhoud aan. Bij bijvoorbeeld projectie van content met veel donkere elementen, wordt de lamp gedimd zonder optisch helderheidsverlies.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.