Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

AOC lanceert g2770Pqu gamingmonitor met 27-inch formaat

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2014, 16:31 CategorieGaming

AOC breidt deze week zijn portfolio monitoren uit met een nieuw model dat speciaal voor de gamers onder ons ontwikkeld is. De g2770Pqu is een monitor met een formaat van 27-inch, een 144Hz refresh rate, een responstijd van 1ms en een full hd-resolutie.

Met het TN-paneel van 27-inch (68,6 cm) is de g2770Pqu de grootste monitor in AOC’s Style Line serie, die bestaat uit speciale gamingmonitoren. Het scherm is vooral geschikt voor gamers die het liefst spelen vanaf een iets grotere afstand. Dankzij het grote scherm en een full hd-resolutie van 1920 x 1080 pixels kunnen ze ook de kleinste grafische details bekijken. De monitor is voorzien van een korte responstijd van 1ms en de verversingssnelheid van 144Hz. Daarbij zorgt het flikkervrije beeld en de helderheid van 300 cd/m² volgens de fabrikant voor een optimale game-ervaring.

De DisplayPort-aansluiting is de ideale manier om gaming-pc’s en Macs aan te sluiten. Tegelijkertijd kan de gebruiker via de HDMI-poort spelconsoles, Blu-ray-spelers, media-apparatuur en Android-smartphones en -tablets aan het scherm koppelen. Bij die laatste twee kan de inhoud van het scherm worden weergegeven op de grote monitor dankzij de MHL-functionaliteit van de g2770Pqu. Via de ingebouwde USB 3.0- en 2.0-aansluitingen kunnen deze mobiele gadgets ook worden opgeladen en kunnen er ook allerlei andere apparaten worden aangesloten. De monitor beschikt daarnaast over ergonomische opties, zoals een verstelbare kanteling, draaivoet, hoogte en scharnering. Tot slot is de g2770Pqu voorzien van ingebouwde stereospeakers van 2 watt.

AOC-monitor-2

De monitor wordt geleverd met de programma’s Eco Mode en e-Saver, die het energieverbruik helpen terug te dringen. Het scherm voldoet ook aan de strenge criteria van belangrijke duurzaamheidscertificaten als EnergyStar 6.0 en TCO 6.0. De adviesprijs voor de g2770Pqu bedraagt 419 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.