Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

4K home cinema systemen Panasonic te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2014, 11:05 CategorieHome cinema sets

Panasonic brengt dit jaar weer een groot aantal nieuwe home cinema systemen op de markt, waaronder verschillende modellen die ondersteuning voor 4K-content bieden. Deze modellen kunnen, wanneer aangesloten op een 4K Ultra HD tv, alle aangesloten bronnen upscalen naar de hoge 4K-resolutie. Inmiddels zijn de drie nieuwe 4K home cinema systemen te koop in Nederland.

De nieuwe home cinema systemen die Panasonic introduceert zijn de SC-BTT885 met vier zuilluidsprekers, de SC-BTT865 met twee zuilluidsprekers en twee satellietspeakers, en de SC-BTT505 met vier satellietluidsprekers. Alle drie de modellen kunnen SD- en HD-materiaal dat via de home cinema set binnenkomt omzetten naar 4K-materiaal en dit richting de tv sturen.

Daarnaast kunnen de systemen volgens de Japanse fabrikant 3D Cinema-surround sound weergeven via 36 kanalen, afkomstig uit 5.1 fysieke luidsprekers en 31 virtuele luidsprekers. Met de Music Streaming-app van Panasonic kunnen gebruikers via Bluetooth draadloos verbinding maken met een smartphone of tablet en content daarvan naar het systeem streamen.

De 4K home cinema systemen van Panasonic zijn te koop voor een adviesprijs vanaf 850 euro. De laagste prijzen van de drie systemen vind je in onderstaande prijsvergelijking.

Een overzicht van de andere 4K home cinema-producten die Panasonic dit jaar introduceert, waaronder nieuwe 4K Ultra HD tv’s, vind je in het 2014 home cinema overzicht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.