Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vogel’s lanceert soundbar-steunen voor flatscreen tv’s

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2014, 15:43 CategorieAccessoires

Een soundbar kun je op verschillende manieren voor of onder je tv plaatsen, bijvoorbeeld op een kast of met een wandsteun onder je tv die aan de muur hangt. Vogel’s introduceert vandaag twee nieuwe steunen die speciaal ontwikkeld zijn voor soundbar-systemen en compatibel zijn met flatscreens van alle merken. De steunen kunnen tegen een kabelkolom of onder een tv gemonteerd worden.

Om ervoor te zorgen dat een sound bars probleemloos past op elk type flatscreen introduceert Vogel’s twee nieuwe soundbar-steunen. De steunen zijn ontwikkeld voor soundbars van vrijwel elk formaat en elke vorm.

SOUND 3450

Wanneer je de tv draait, wil je dat de soundbar met de tv mee draait. Vogel’s SOUND 3450 is een universele steun die speciaal is ontwikkeld voor draaibare flatscreens. De soundbar bevindt zich altijd recht tegenover de kijker, zodat beeld en geluid volledig op elkaar zijn afgestemd. De hoogte en de diepte van de SOUND 3450 kan worden aangepast, zodat soundbars van verschillende vormen en formaten passen op de flatscreen-tv. De steun is geschikt voor soundbars tot 10 kilogram.

Vogels-soundbar-steun-2

SOUND 3400

Vogel’s levert steunen om flatscreens tegen de wand te bevestigen en kabelkolommen waarmee alle kabels uit het zicht blijven. De Vogel’sSOUND 3400 is een aanvulling van deze opstelling en kan worden gebruikt in combinatie met de kabelkolommen NEXT 7840 en CABLE 10. De hoogte van de Sound Bar-steun kan worden aangepast aan de hoogte van de kolom en van de Sound Bar zelf.

Lees meer over het verschil tussen een soundbar en een SoundPlate of SoundStand.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.