Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

TP Vision promoot nieuwe Philips Ambilight tv’s met surffilm

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2014, 11:51 CategorieLcd en led tv's

TP Vision heeft onlangs de nieuwe Philips tv line-up voor 2014 gepresenteerd en veel van de nieuwe modellen beschikken, zoals we gewend zijn van Philips, over Ambilight verlichting. Deze verlichting is echter op verschillende punten verbeterd ten opzichte van vorig jaar en ter promotie van het ‘nieuwe Ambilight’ heeft TP Vision een surffilm ontwikkeld.

Met het oog op de uitbreiding van Ambilight-functionaliteit zocht TP Vision een innovatieve manier om te laten zien hoe het toevoegen van licht de kijkbeleving kan verrijken. De zoektocht mondde uit in een nieuw concept: lichtgolven. “Light Waves” is een actiesportfilm die adembenemende surfscènes combineert met lichteffecten. De film laat de voordelen zien van de Ambilight-lichttechniek en laat zien hoe het toevoegen van licht de kijkervaring naar een hoger plan tilt.

Een nieuwe features van Ambilight op de 2014 Philips tv’s is de Gaming Mode. De engineers van TP Vision zijn er in geslaagd de dynamiek van Ambilight dusdanig te verbeteren dat de techniek de snelste scènes kan bijhouden. Daarnaast is er een speciale app gelanceerd waarmee je de verlichting in de kleuren van een vlag kunt vastzetten, speciaal voor het WK voetbal van komende zomer. De app is hier te downloaden.

De nieuwe Philips tv’s met Ambilight hebben ook de Ambilight+hue-functie aan boord. Met deze geïntegreerde functionaliteit kun je in de hele kamer gebruikmaken van Ambilight en Hue zonder dat je een smartphone of tablet nodig hebt om de lichttechnologie te bedienen. Via de Philips Hue bridge betrekt de tv alle Hue-compatibele LED-lampen in de Ambilight-ervaring, waardoor de gehele woonkamer door lichteffecten wordt overspoeld.

Bekijk de 2014 Philips lcd led tv line-up.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.