Teufel Audio opent eerste flagship store

09 mei 2014 1 Minuut 1 Reacties
Teufel-Flagship-store

Teufel Audio heeft vandaag de deuren van haar eerste flagship store geopend. De winkel bevindt zich in het stadsdeel Charlottenburg in Berlijn, in het nieuwe heropende Bikini Berlin gebouw.

Teufel Audio flagship Store in Berlijn

Het gebouw bevindt zich aan de Budapester Strasse, vlakbij de Kurfürstendamm; de bekende shopping boulevard in Berlijn. De flagship store beschikt over twee verdiepingen met een totale oppervlakte van ongeveer 600 vierkante meter. Hier presenteert Teufel zijn productportfolio, uiteenlopend van stereospeakers tot home cinema systemen met THX certificaat. Ook is het multiroom streaming systeem van Raumfeld in de showroom te ervaren.

Teufel Audio gaat zelf ook kantoor houden in het pand en beschikt daarbij tevens over een bioscoop waar regelmatig diverse demonstraties en presentaties plaats zullen vinden. De producten van de Teufel kunnen in de flagship store ook direct aangeschaft worden door klanten. In de kelder van de flagship store – de voormalige Berlijnse cult nachtclub Linientreu – zijn twee homecinema-demonstratieruimtes, een stereo-luisterruimte en een demonstratieruimte voor multimedia- en gaming speakers gesitueerd.

Openingstijden
Maandag tot vrijdag: 10:00 uur tot 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur tot 20:00 uur
Koopzondag: 13:00 uur tot 18:00 uur

Adres
Teufel Raumfeld Flagship store
Budapester Str. 38-50, 10787 Berlijn, Duitsland
Telefoon: +4930-300 9 30 700

Reacties (1)