Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

TEAC onthult LS-WH01 2.1-kanaals luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op28 mei 2014, 14:21 CategorieLuidsprekers

TEAC kondigt vandaag een nieuw audiosysteem aan dat volgens de fabrikant ideaal is voor diegenen die een compact systeem met een goede audiokwaliteit zoeken. De TEAC LS-WH01 is een stijlvol 2.1-kanaals hifi-systeem dat in combinatie met elke stereoversterker gebruikt kan worden.

TEAC luidsprekersysteem

De TEAC LS-WH01 is een compact audiosysteem dan qua uiterlijk en innerlijk perfect past bij de A-H01 USB DAC-uitgeruste stereoversterker van de fabrikant. Het systeem bestaat uit een paar compacte maar full-range satellietspeakers en een actieve bass-reflex subwoofer. Deze subwoofer is uitgerust met HVT (Horizontal-Vertical Transforming) Technology voor een optimale weergave van lage tonen.

TEAC LS-WH01-2

Wanneer een stereoversterker als de A-H01 bovenop de subwoofer-unit geplaatst wordt kan een compleet hifi-systeem verwezenlijkt worden. De subwoofer kan echter ook verticaal geplaatst worden, bijvoorbeeld naast een pc-kast of een flatscreen tv. De set is voorzien een pianolak afwerking.

Prijs en beschikbaarheid

Het TEAC LS-WH01 2.1-kanaals subwoofer en satelliet luidsprekersysteem is inmiddels in verschillende Europese landen, waaronder Groot-Brittanië, te koop voor een prijs van omgerekend 499 euro. Wanneer en of het systeem naar Nederland komt is nog niet duidelijk.

  • Delen:

Reacties

  1. peter vb
    28 mei, 2014 om 14:57

    HDMI met arc erop en dan is het perfect.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.