Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony X9005B-serie 4K Ultra HD tv’s te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2014, 10:08 CategorieLcd en led tv's

Voor de nieuwe Full HD tv’s van Sony kun je al een paar weken in de winkels terecht maar ook de nieuwe 4K Ultra HD tv’s verschijnen langzaam aan in Nederland. Sinds deze week zijn de modellen in de X9005B-serie uit voorraad te koop bij diverse winkels.

De Sony X9005B-serie is één van de high-end series voor 2014. Deze serie bestaat uit een 79-inch, een 65-inch en een 55-inch model, alledrie uitgerust met een 4K Ultra HD-paneel. Dat is niet het enige unieke want deze televisies beschikken over het nieuwe Wedge-design dat zorgt voor een stabielere plaatsing en ruimte biedt voor een groter speakersysteem. De X9005B-modellen zijn voorzien van Magnetic Fluid speakers die voor een indrukwekkende audioweergave moeten zorgen.

Verder zijn de televisies voorzien van X-tended Dynamic Range met Edge lit led achtergrondverlichting, het bekende Triluminos-display dat voor een natuurlijke kleurweergave moet zorgen, de Motionflow XR 800-techniek, 3D-weergave met twee 3D-brillen en ingebouwd WiFi. Natuurlijk kunnen ook de verschillende Smart tv-functies niet ontbreken, waaronder toegang tot het Sony Entertainment Network en Screen Mirroring via NFC OneTouch Mirroring.

De 79-inch KD-79X9005B, 65-inch KD-65X9005B en 55-inch KD-55X9005B zijn inmiddels te koop in Nederland voor een prijs vanaf 3.199 euro. In onderstaande prijsvergelijking vind je de laagste prijzen. Meer informatie en alle specificaties vind je in de 2014 Sony 4K Ultra HD tv line-up.

  • Delen:

Reacties

  1. piet van der loo
    02 juni, 2014 om 13:36

    ik heb de sony kd-55x9005bb al 4 weken geleden bestelt in winkel in rotterdam heb nog steeds geen tv,hoe kan dit, en krijg ik deze tv nog wel voor het wk voetbal,het word kort dag.bvd piet

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.