Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sommige nieuwe Samsung televisies starten spontaan opnieuw op

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2014, 11:15 CategorieLcd en led tv's

Samsung heeft de afgelopen weken heel wat nieuwe televisies in de Nederlandse schappen gezet en die blijken gretig aftrek te vinden. Niet alle modellen werken echter vlekkeloos, zo blijkt uit reacties op het forum van Tweakers. Sommige modellen zouden namelijk spontaan opnieuw opstarten.

Diverse bezitters van onder meer de Samsung UE48H8000 full hd-tv en de UE55HU7500 uhd-tv melden op het Tweakers forum dat de software van hun tv meerdere malen per dag opnieuw opstart. De oorzaak zou te vinden zijn in het Smart tv-platform maar het loskoppelen van de internetverbinding zou niet helpen.

De klantenservice van Samsung laat tegenover één van de gebruikers weten dat de oorzaak mogelijk te maken heeft met een probleem in de servers van de Koreaanse fabrikant. Dit probleem wordt echter niet automatisch verholpen. Klanten moeten namelijk contact opnemen met Samsung waarna er een remote management-sessie ingepland moet worden waarmee Samsung toegang tot de tv krijgt en het probleem kan oplossen.

Twee weken terug hebben wij de Samsung UE65HU7500 aan een uitgebreide review onderworpen maar zijn dit probleem niet tegengekomen. Het lijkt dus om een beperkt aantal gebruikers te gaan. Samsung zelf geeft tegenover Tweakers aan snel met een reactie te komen.

Bekijk ook de volledige Samsung 2014 lcd led tv line-up.

 • Delen:

Reacties

 1. epskamp
  31 mei, 2014 om 17:56

  Hallo mijn Samsung televisie doet dat maar niet elke dag als televisie aan het kijken ben dan slaat ie uit dan weer aan dan heb je een paar dagen geen last van typ nr6500

 2. FK
  31 mei, 2014 om 23:35

  Remote inloggen op de TV? Hier gruwel ik van, helaas gaat het die kant op. Waarom geen firmware update?

 3. Mike
  12 november, 2017 om 17:30

  Elke minuut restart mijn Samsung qled tv wat te doen?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.