Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KEF lanceert nieuwe Reference-serie luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2014, 12:55 CategorieLuidsprekers

KEF heeft afgelopen week zijn vernieuwde Reference-serie luidsprekers gepresenteerd. De nieuwe serie bestaat wederom uit vijf luidsprekers; twee vloerstaande luidsprekers, een boekenplankluidspreker, een center speaker en een subwoofer.

KEF de bekende Uni-Q-driver vernieuwd en alle nieuwe luidsprekers zijn ermee uitgerust. De Uni-Q-driver bestaat uit een 25mm aluminium dome tweeter die middenin een 5mm midrange driver geplaatst is voor een naadloze samensmelting van hoge en middentonen. Deze drivers zijn samen met een 165mm basdriver geplaatst in een opvallend frontpaneel dat gemaakt is van aluminium en hars. De speakers zijn voorzien van een fineerhout-afwerking.

De serie bestaat uit de Reference 3 drieweg basreflex vloerstaande luidspreker, de Reference 5 drieweg basreflex vloerstaande luidspreker, de Reference 1 drieweg basreflex boekenplankluidspreker, de Reference drieweg basrelfex center speaker en een subwoofer met een vermogen van 1000 Watt. De Reference 3 en 5 modellen komen met plint en spikes voor optimale stabiliteit, de boekenplankspeaker wordt geleverd meteen kabelmanagementsysteem voor het wegwerken van de kabels.

Komende zomer moeten de vloerstaande en boekenplankspeakers op de markt verschijnen, gevolgd door de subwoofer en center speaker in het najaar. Je hebt de keuze uit de kleuren Satin American Walnut, Deep Piano Black, Luxury Gloss Rosewood, Blue Ice White en Copper Black Aluminium. Hieronder vind je de adviesprijzen per speaker.

  • Reference 1: 5.500 euro per paar
  • Reference 3: 9.500 euro per paar
  • Reference 5: 13.150 euro per paar
  • Center: 5.500 euro per stuk
  • Subwoofer: 4000 euro per stuk
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.