Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL introduceert nieuwe Synchros E-Serie hoofdtelefoons

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2014, 12:54 CategorieAccessoires

JBL introduceert deze week zijn nieuwste serie Synchros hoofdtelefoons. De Synchros E-serie combineert techniek met innovatieve functies, waaronder JBL ShareMe waarmee je muziek kunt streamen naar andere JBL ShareMe-uitgeruste hoofdtelefoons.

JBL Synchros E50BT over-ear

De JBL Synchros E50BT beschikt over 50 mm drivers met JBL PureBass performance voor een diep, helder geluid. Dankzij Bluetooth heb je een draadloze connectie met alle Bluetooth-apparaten. Daarnaast bevat de hoofdtelefoon ShareMe- technologie, waardoor je muziek kunt streamen naar andere met JBL ShareMe-uitgeruste hoofdtelefoons. Zo kun je samen via andere hoofdtelefoons naar dezelfde muziek luisteren. Ook kun je door één druk op de controleknop handsfree gesprekken voeren. De ergonomische hoofdband en zacht lederen oorschelpen schermen het geluid van buiten af door passieve ruisonderdrukking. Deze over-ear hoofdtelefoon is verkrijgbaar vanaf eind juni voor een adviesvprijs van 129 euro.

JBL Synchros E40BT on-ear

De JBL Synchros E40BT is naast een aanvulling op je tablet of smartphone ook een social hub. Door één druk op de oorschelp wordt de ShareMe-functie geactiveerd.  Met premium 40 mm drivers en Pure Bass technologie is het geluid volgens de fabrikant optimaal. De ingebouwde, USB-oplaadbare lithium-ion batterij biedt 16 uur aan luisterplezier, daarnaast kun je de hoofdtelefoon ook nog aansluiten op andere apparaten dankzij de aux-kabel. De microfoon in de oorschelp is voorzien van echo-onderdrukking, waardoor je handsfree kunt bellen met helder geluid. De zachte, lederen oorkussens sluiten het geluid van buitenaf uit en de ergonomisch ontworpen hoofdband met 3D draaibare aluminium scharnieren moet zorgen voor comfort. De E40BT is verkrijgbaar in het zwart, blauw, rood en wit. De E40BT is verkrijgbaar vanaf eind mei voor een adviesprijs van 99,99 euro.

JBL-E-serie-hoofdtelefoon-2

JBL Synchros E30 on-ear

De JBL Synchros E30 bevat het sonische DNA van JBL en is te gebruiken via mobiel en tablet, en dat alles in één strak design. 30 mm drivers en JBL PureBass performance moeten de muziek naar een hoger niveau brengen. De 3-D draaibare scharnieren met aluminium accent zorgen voor flexibiliteit. Daarbij heb je de keuze uit vier kleuren. De JBL Synchros E30 on-ear hoofdtelefoon is verkrijgbaar vanaf eind mei voor een adviesprijs van 69,99 euro.

JBL Synchros E10 in-ear

De JBL E10 in-ear hoofdtelefoon biedt volgens de fabrikant comfort en optimaal geluid. Daarbij is de hoofdtelefoon gemakkelijk af te stemmen op de smartphone- en tablet en is deze voorzien PureBass performance. De lichte JBL E-10 vermindert ook het omgevingsgeluid en met één druk op de knop schakel je over naar telefoongesprekken. De E10 is verkrijgbaar in zwart, blauw, rood en wit. De Synchros E10 in-ear hoofdtelefoon is verkrijgbaar vanaf eind mei voor een adviesprijs van 39,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.