Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Flexson TV Stand maakt van je Playbar een Sound Base

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2014, 12:14 CategorieAccessoires

We kennen inmiddels de soundbar die je voor je tv plaatst of onder je tv hangt, en de Sound Base waarop een tv geplaatst kan worden. Maar, wat als je al een soundbar gekocht hebt maar toch graag een Sound Base wilt hebben? Voor diegenen met een Sonos Playbar is er nu een oplossing in de vorm van de Flexson TV Stand for Playbar.

De Sound Base is een relatief nieuwe productgroep en gaat onder verschillende namen. Sommige fabrikanten noemen het dan ook een Sound Stand of een Sound Plate. Het principe blijft echter hetzelfde; een diepe en verstevigde speaker waarop een flatscreen tv geplaatst kan worden.

De Flexson TV Stand for Playbar is een accessoire waarmee de populaire Sonos Playbar omgetoverd kan worden tot een Sound Base. Het is een soort case waarin de soundbar geplaatst kan worden, compleet met een kabel managementsysteem. De case kan volgens de fabrikant het gewicht van een 50 kilo wegende tv weerstaan.

De Flexson TV Stand wordt gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en is voorzien van een metalen frame dat voor extra stabiliteit moet zorgen. Het oppervlak van de case bedraagt 90 bij 30 centimeter, wat voldoende ruimte is voor de meeste flatscreen tv’s.

In de UK kan de Flexson TV Stand for Playbar gekocht worden voor omgerekend 125 euro. Daarnaast introduceert het bedrijf drie nieuwe muursteunen voor de Playbar, waaronder de Cantilever Mount die geschikt is voor tv’s met een maximale grootte van 55-inch en voor omgerekend 370 euro verkocht wordt.

Lees meer over het verschil tussen een soundbar en Sound Base, of lees onze LG SoundPlate LAP340 review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.