Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Facebook-app van UPC maakt opnamen inplannen mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2014, 17:00 CategorieDigitale tv

Als je Facebook hebt en klant bent van UPC dan kun je binnenkort mogelijk met een speciale Facebook-app van de kabelprovider opnamen inplannen. In Ierland heeft UPC de Horizon Buzz-app reeds gelanceerd en mogelijk komt de app ook naar Nederland.

Met Horizon Buzz kunnen Ierse klanten van UPC eenvoudig door het zenderaanbod bladeren en desgewenst een tv-programma, serie of film laten opnemen door de Horizon mediabox. Daarnaast kunnen gebruikers van de app zien welke programma’s vaak opgenomen worden, kun je programma’s liken en is het mogelijk op een programma te reageren. Natuurlijk allemaal middels een Facebook-account.

Momenteel is de Horizon Buzz-applicatie alleen in Ierland beschikbaar. Nederlandse gebruikers kunnen de app wel downloaden maar krijgen alleen het Ierse zenderaanbod te zien en kunnen niet met de eigen UPC-gegevens inloggen. Het is niet duidelijk of en wanneer de app naar Nederland komt maar UPC test vaker een nieuwe dienst in een specifieke regio om deze vervolgens breder uit te rollen.

Vorige maand lanceerde UPC de Phone-app in Nederland. Hiermee kunnen gebruikers van een tablet of smartphone via het nummer en tegen de kosten van de vaste lijn bellen. Ook vanuit het buitenland wordt dan het lokale vaste lijn-tarief gebruikt, mits je beschikt over een internetverbinding.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.