Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Eminent introduceert EM7485 3D mediaspeler

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2014, 16:08 CategorieMediaspelers

Eminent introduceert deze week een nieuwe mediaspeler waarmee je moeiteloos alle bestanden, waar ze ook op staan, kunt afspelen. De EM7485 biedt ondersteuning voor een groot aantal bestandsformaten en kan 3D-content in Full HD-resolutie weergeven.

Je hebt tegenwoordig onder meer je Smart tv, je receiver en je Blu-ray speler waarop je een groot aantal bestanden kunt afspelen en weer kunt geven op je tv. Wanneer je echter op zoek bent naar de meest complete ondersteuning kom je al snel uit op een mediaspeler als de EM7485 van Eminent. Dit model biedt bijvoorbeeld ondersteuning voor Blu-ray ISO- en DVD ISO-bestanden.

De EM7485 biedt verschillende mogelijkheden om je eigen of gedownloade content op tv weer te geven. Zo is het mogelijk om een harde schijf in het apparaat te zetten, een USB-stick aan te sluiten, een SD-kaart in te schuiven, een NAS-server draadloos te verbinden, een camera aan te sluiten of content uit je thuisnetwerk te streamen. De mediaspeler biedt op het gebied van draadloos streamen ondersteuning voor DLNA, UPnP en SAMBA.

Eminent-EM7485-2

Dat is echter niet alles want de EM7485 kan ook extra informatie over de content die je afspeelt van het internet halen, bijvoorbeeld informatie over een film of over een muziekalbum. De interface moet ervoor zorgen dat je een georganiseerd overzicht van al je media krijgt, gesorteerd naar eigen wens. Ook is er een download-functie voor ondertiteling, met name handig wanneer je er na het downloaden pas echter komt dat de ondertiteling ontbreekt. Overigens kun je ook media via de USB 3.0-poort overzetten van een computer naar een optionele interne harde schijf.

Onder de motorkap van de EM7485 zien we onder meer een Realtek RTD1186 chipset die ervoor zorgt dat een groot aantal bestandsformaten af te spelen is. De mediaspeler is verder onder meer voorzien van een HDMI 1.4-poort met 3D-ondersteuning, USB 2.0- en USB 3.0-poorten en een SD-kaartlezer. Vanaf heden kan de Eminent EM7485 in Nederland gekocht worden voor een adviesprijs van 139,50 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.