Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon introduceert nieuw lid CEOL-familie: de CEOL Carino

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2014, 11:50 CategorieHome cinema sets

Denon heeft de afgelopen drie jaar verschillende CEOL audiosystemen op de markt gebracht en introduceert vandaag het nieuwste lid van de familie. De CEOL Carino heeft een minimalistische uitstraling maar biedt volgens de fabrikant ongekende audioprestaties.

Denon CEOL Carino

De Denon CEOL Carino is een rijkelijk uitgerust muzieksysteem dat gebruik maakt van de geavanceerde DSP-technologie. Het systeem kan middels een USB-kabel eenvoudig met een computer verbonden worden om de geluidskwaliteit te verbeteren, maar ook draadloze streaming vanaf een tablet of smartphone met Bluetooth is mogelijk. De Bluetooth aptX-technologie zorgt voor ‘lossless’ streaming in CD-kwaliteit van muziek vanaf elke apparaat dat beschikt over Bluetooth. Koppeling van apparaten kan snel en eenvoudig middels NFC.

Vanwege de bescheiden afmetingen van het systeem is het volgens Denon uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met een PC. Door traditionele HiFi-technologie in het driverontwerp te integreren en gebruik te maken van geavanceerde verwerkingstechnologieën moet de CEOL Carino de geluidskwaliteit van mobiele apparaten en computers drastisch verbeteren.

Denon-CEOL-Carino

De USB-B input voor een PC-Direct-verbinding omzeilt de ingebouwde speakers van je PC om zo je muziek, film of game in betere audiokwaliteit af te spelen. Een USB-A naar USB-B kabel is bijgesloten voor snelle aansluiting. Het systeem levert 25 Watt per kanaal, ondersteund door selecteerbare DSP-instellingen voor automatische volumeaanpassing en een breed klankveld. Daarnaast verbetert de ingebouwde DSP de geluidsprestatie en is het specifiek afgestemd om een voller en duidelijker geluid uit de compacte speakers te genereren. Voor diegenen die fan zijn van lage tonen is er een pre-outaansluiting om het systeem mee uit te breiden. Daarnaast beschikt het systeem over een hoofdtelefoonaansluiting.

De CEOL Carino beschikt ook over professionele drukaansluitingen voor een stevige bedrade speakeraansluiting, een minimalistisch frontpaneel met mute- en volumebediening en LED-niveau-aanduiding, en selectoren voor Input, Bluetooth en geluidsmodi. Je kunt ook kiezen tussen een horizontale of verticale plaatsing van de bedienings-/versterkerunit zodat het systeem zo min mogelijk in de weg staat.

Beschikbaarheid

De Denon CEOL Carino verschijnt binnenkort in de Nederlandse winkels en komt in een witte en een zwarte variant.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.