Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De beste films voor je thuisbioscoop: filmtips mei 2014

Geschreven door
Geplaatst op29 mei 2014, 20:38 CategorieFilmtips

Elke maand zetten we samen met De Filmkabouter de beste films en series voor je thuisbioscoop en films waarmee je het meeste uit je home cinema systeem haalt op een rij. Ook bespreken we zo nu en dan films en series die juist niet aan te raden zijn. Deze week bespreken we onder andere The Wolf of Wall Street en 12 Years A Slave.

Filmtips van de Filmkabouter

De Filmkabouter tipt voor Homecinema Magazine drie films die in de maand mei uitkomen of uitgekomen zijn op Blu-ray disc en dvd. Dit keer The Wolf of Wall Street, Enough Said en 12 Years A Slave.

Films mei 2014

In de video van de maand mei worden onderstaande films besproken.

12 YEARS A SLAVE
Solomon Northup wordt als vrije Amerikaan geboren, maar wordt in 1841 gekipdnapt, vervoerd naar het zuiden van Amerika en verkocht in de slavernij. Dit waargebeurde verhaal volgt de 12 jaar waarin Solomon op katoenplantages moet werken en waar niemand zijn achtergrond als vrije burger gelooft.
Regie: Steve McQueen
Acteurs: Chiwetel Eijofor, Lupita Nyong’o, Michael Fassbender
Kopen: Bol.com

THE WOLF OF WALL STREET
De charismatische Jordan Belfort (DiCaprio) werkt als aandelenverkoper als Wall Street. Maar de manier waaróp alles wordt verkocht is niet helemaal legaal… Als de FBI onderzoek komt doen, begint alles een beetje in de soep te lopen. Ook in zijn privéleven, waar seks, drugs & rock’n’roll de orde van de dag is.
Regie: Martin Scorsese
Acteurs: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie
Kopen: Bol.com

ENOUGH SAID
Luchtige romantische komedie voor 30+ers, waarin we masseuse Eva verliefd wordt op de lieve, grappige Albert. Maar dan komt ze erachter dat Albert de ex-man is waar haar vriendin Marianne al maanden constant over zeurt. Kan ze haar vriendschap én relatie in stand houden?
Regie: Nicole Holofcener
Acteurs: Julia Louis-Dreyfus, Catherine Keener, James Gandolfini
Kopen: Bol.com

Bekijk ook de filmtips van de afgelopen maanden. Wil je meer leuke en interessante film- en kijktips? Neem dan een abonnement op het YouTube-kanaal van De Filmkabouter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.